Filosofie

De Carrosserieschilder is geen werkplaats zoals alle andere. Wij hebben een passie voor zeldzame en oude voertuigen en sportauto’s.

Ons werk getuigt van een groot respect voor de creaties waarmee we werken. Dat bewijzen wij iedere dag door de restauraties die ons toevertrouwd werden met de grootste zorg uit te voeren.

Onze service is gebaseerd op aandacht voor de wensen van de klant, persoonlijk advies, degelijke vakkennis en een engagement op basis van vertrouwen.

Oude en zeldzame voertuigen

Wij stellen alles in het werk om uw voertuig zoveel mogelijk in de oorspronkelijke toestand terug te brengen, waarbij we technieken gebruiken die bij de productie passen. Wij bootsen het werk van de uiterst zorgvuldige ambachtslieden uit het gouden autotijdperk na en doen tegelijk een beroep op de meest geavanceerde moderne technologie.
De Carrosserieschilder biedt u volledige of gedeeltelijke restauraties aan van de carrosserie en/of de mechanische onderdelen.

Wedstrijd- en rallyauto's

Wij brengen uw moderne of oude voertuig terug naar zijn oorspronkelijke toestand. Wij werken het bij na een wedstrijd of rally. Alles wordt in het werk gesteld om uw voertuig betrouwbaar en competitief te maken.

Dankzij de uiterst korte interventietijden kunt u zich concentreren op de essentie: de wedstrijd.

Alle merken

De Carrosserieschilder repareert zorgvuldig ieder voertuig dat schade opgelopen heeft. Wij gaan zorgvuldig te werk om betrouwbaarheid te garanderen en uw voertuig in de oorspronkelijke toestand terug te brengen.

Meubelen

U kunt ons om het even welk project toevertrouwen (keuken, badkamer, slaapkamer enz.). Uw verbeelding is onze enige beperking. Wij adviseren u bij de keuze van verfsoorten en afwerkingen.

Wij schilderen alle materialen: glas, MDF, synthetische materialen enz.